Algemene Voorwaarden

MSPY JURIDISCHE INFORMATIE

Alle gebruikers van mSpy moeten zich houden aan de voorwaarden die hieronder staan en zich houden aan de EULA wanneer zij zich inschrijven op de website en over gaan tot aanschaf van het product.

PRIVACY BELEID

Dit beleid bakent de privacypratijken van mSpy (www.mspy.com) af en regelt hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan. Het kan enkel toegepast worden op de gegevens die verzameld zijn door de mSpy website. Het bevat de volgende informatie:

Het soort gegevens dat de website over u verzamelt dat u persoonlijk identificeert; de manier waarop het gebruikt wordt door www.mspy.com; en de partijen waarmee het gedeeld wordt.
De mogelijkheden met betrekking tot het gebruik van uw gegevens.
Veiligheidsstappen die genomen worden door de Administratie van de Website om de veiligheid van uw vertrouwelijke gegevens te waarborgen.
Instellingen om uw gegevens te corrigeren zoals die beschikbaar zijn voor u.
Retentiebeleid
Dit beleid is gericht op de retentieregels van gebruikersgegevens en gelden voor alle gebruikers van de mSpy toepassing. Alle hierboven genoemde informatie wordt opgeslagen door de mSpy website zolang er een geldig abonnement is en wordt negentig dagen na beeinding van het account verwijderd. Opgeslagen logs, teksten en media die met het account worden geassocieerd worden negentig dagen nadat uw account is verlopen verwijderd. Eenmaal verwijderd, kunnen deze gegevens niet meer door de gebruiker worden opgehaald of teruggehaald.

Informatieverzameling, Gebruik en Delen
Ondanks dat mSpy de eigenaar is van de gegevens die opgeslagen worden op deze website, heft mSpy niet de rechten om deze gegevens te verkopen of te verhuren aan derden. We gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen om contact met u te krijgen. mSpy heeft niet de rechten om uw gegevens te openbaren aan derden buiten ons bedrijf, met uitzondering van gevallen wanneer we aan uw verzoeken moeten voldoen. Om onze digitale producten aan te schaffen, dient u ons uw emailadres en kredietkaartgegevens te verstrekken. Door ons uw contactinformatie te geven, gaat u akkoord met het feit dat wij u e-mails sturen met daarin informatie en promoties. Als u niet geinformeerd wilt worden over speciale aanbiedingen, nieuws of wijzigingen in ons beleid, laat het ons dan weten.

Toegang tot uw Gegevens
U kunt ervoor kiezen het contact te verbreken met de mSpy Website-administratie als u dat wilt. U hebt het recht om op elk tijdstip dat u dat wilt het volgende te doen door contact met ons op te nemen:

Bekijk welke gegevens de Website-administratie over u heeft verzameld.
Wijzig de informatie die de mSpy Website-administratie over u heeft verzameld.
Vraag de mSpy Website-administratie om de gegevens over u te verwijderen.
Uw beklag te doen over onwenselijk gebruik met betrekking tot uw persoonlijke gegevens door de mSpy Website-administratie.
Informatiebescherming
Wij nemen alle nodige maatregelen om uw privacy en veiligheid te waarborgen met betrekking tot uw gegevens. Alle vertrouwelijke informatie die door u aan de mSpy website is verstuurd wordt beschermd. We garanderen dat elke keer dat uw vertrouwelijke informatie (zoals kredietkaartgegevens) naar ons stuurt, het op een veilige manier naar de mSpy website wordt verzonden. Een gesloten slot pictogram onderaan uw internetbrowser en nde letters "https" in het webadres verifieren dat uw gegevens beschermd zijn door de mSpy website.

Omdat wij encryptiesystemen gebruiken om de onlinegegevens te beschermen, kunnen we u ook verzekeren dat uw gegevens offline zijn beschermd. Uw gevoelige informatie is alleen toegankelijk voor mSpy medewerkers die uw gegevens nodig hebben om een specifieke taak uit te voeren (zoals facturering of klantenservice). Als u het gevoel heeft dat de mSpy Website-administratie de regels overtreedt van het privacybeleid, twijfel dan niet om contact op te nemen via +44 20 8133 8717 – of dien een klacht in via de email.