mSpy Functies voor computers

mSpy Vereenvoudigt Het Monitoren Van Je Computer
Een gewaarschuwd mens telt voor twee! Dit gezegde geldt o.a. voor het computergebruik van uw kinderen en medewerkers. Vraagt u zich af waarom uw 13-jarige zijn computerscherm telkens als u de kamer binnenkomt minimaliseert? Weet u zich geen raad met uw medewerkers die kantooruren lijken te verspillen op hun computers? Overweeg dan onze oplossing voor computer monitoring, in het belang van uw kinderen of in het belang van uw bedrijf.

mSpy is een uitgebreide software voor het bewaken van alles wat er op uw computer gebeurt terwijl u er niet bent. De ideale applicatie voor het traceren van computers voor ouders en ondernemers die zich ervan willen verzekeren dat een computer wordt gebruikt voor de juiste doeleinden. mSpy combineert de meest essentiele computer monitoringsfuncties en een discrete bedrijfsmodus, het heeft alles wat u nodig hebt om gemoedsrust te verkrijgen.

SCREENSHOTS

mSpy neemt automatisch screenshots van het bureaublad van de computer, zodat u kunt zien waar de gebruiker mee bezig is. Blijf op de hoogte van de programma's en applicaties die ze gebruiken, bekijk op elk gewenst moment wat ze op de computer doen, ontdek naar welke websites ze surfen en nog veel meer.

Waarom zult u het handig vinden?

Door mSpy screenshots te laten nemen, hoeven ouders niet meer over de schouders van hun tieners heen te kijken. Ze kunnen nu eenvoudig controleren of ze hun huiswerk doen of ongepaste websites bezoeken. Ondernemers krijgen een duidelijk beeld van wat hun werknemers precies doen tijdens kantooruren.


   
KEYLOGGER

mSpy laat je elke toetsaanslag die door de gebruiker getypt wordt bekijken, zelfs als deze onmiddellijk wordt verwijderd. Gebruik mSpy om te weten wat er wordt gezocht op Google, Bing of andere zoekmachines. Bekijk chatberichten die de gebruiker verzendt via instant messaging applicaties, bekijk alle verzonden e-mails, getypte teksten in Word-documenten, enz.

Waarom zult u het handig vinden?

U kunt Keylogger gebruiken om ervoor te zorgen dat uw kinderen online veilig zijn, vooral als ze sociale netwerken bezoeken en met vreemden chatten. Geen woord dat op het toetsenbord van de computer getypt wordt zal worden voor u verborgen blijven. Als u uw personeel wilt controleren, kunt u d.m.v. deze monitorfunctie oneerlijke werknemers er tussenuit halen en voorkomen dat vertrouwelijke gegevens uitlekken.

GEBRUIKERSACTIVITEITEN

mSpy biedt u informatie over hoe lang gebruikers actief en inactief zijn tijdens elke computersessie. U ziet de exacte tijd waarop elke sessie begint en eindigt. Stel de computer monitorsoftware in om statistische rapporten over computergebruik te ontvangen.

Waarom zult u het handig vinden?

Met deze functie vindt u het antwoord op de vraag: Wat vindt er plaats in de tijd van uw kinderen of werknemers? Of u nu luie werknemers wilt achterhalen of gewoon een beter beeld hebben van wat uw kinderen doen, zo komt u erachter.


   
APPLICATIES GEBRUIK

Kijk eens beter naar programma’s en applicaties die gebruikt worden op de doelcomputer, ontdek hoeveel tijd er overal wordt doorgebracht, welke internet browsers gebruikt worden, en meer! Alle gegevens zijn beschikbaar voor je, het maakt niet uit welk apparaat met internet u gebruikt om toegang te verkrijgen tot mSpy Controlepaneel.

Waarom zult u het nuttig vinden?

Internetveiligheid is iets waar alle ouders zich zorgen om zouden moeten maken. Met miljoenen websites met ongeschikte inhoud voor kinderen, tal van programma’s en apps die gemakkelijk voor iedereen toegankelijk zijn, is het essentieel om monitorsoftware te gebruiken waarmee ouders kunnen zien welke apps en programma’s hun minderjarig kinderen gebruiken. Als het gaat om controle op werknemers, zorgt deze functie dat niemand in uw bedrijf misbruik maakt van bedrijfstijd.

GEHEIME MODUS

mSpy werkt via een discrete modus en vertraagt uw computer niet. Het laat nagenoeg geen sporen achter na installatie op het apparaat: geen pop-ups, waarschuwingen of meldingen die de aanwezigheid van computer monitoring kunnen onthullen. Het oordeel: absoluut niet te detecteren voor gebruikers die niet IT-savvy zijn.

Waarom zult u het handig vinden?

Als het gaat om de opvoeding van tieners, werkt een zachte benadering doorgaans het best. Ze reageren beter op discrete begeleiding en gaan meestal in de aanval bij een autoritaire aanpak.