Veelgestelde Vragen voor computers

Wat is mSpy voor computers?
mSpy voor computers is een niet-detecteerbare softwareapplicatie, ontworpen voor het controleren van uw medewerkers of minderjarige kinderen op een computer die u bezit of waarvan u de juiste toestemming om te controleren heeft.

U bent verplicht om gebruikers van het apparaat in te lichten dat ze worden gecontroleerd.


Hoe werkt het?
De applicatie moet op de computer worden geinstalleerd die u wilt controleren.

Om deze software te installeren heeft u 5-10 minuten onbeperkte fysieke toegang tot het doelapparaat nodig (u moet de computer die u wilt controleren kunnen gebruiken). Als deze computer monitoring software eenmaal geinstalleerd is, heeft u niet nogmaals toegang tot het doelapparaat nodig. U kunt de vastgelegde gegevens op afstand controleren vanaf uw persoonlijke online account.


Is het legaal om mSpy te gebruiken?
Het is absoluut legaal om mSpy gebruiken:

Als ouderlijk toezicht om uw minderjarige kinderen te monitoren.
Als een oplossing om medewerkers te traceren voor het monitoren van apparaten die eigendom zijn van het bedrijf. Houd er rekening mee dat door het personeel te informeren alvorens mSpy op hun apparaten te installeren, en door hen dit te laten aanvaarden als onderdeel van het gebruik van apparatuur die eigendom van het bedrijf is, u ervoor zorgt dat het bedrijf geen juridische problemen zal ondervinden.
We zijn echter niet gerechtigd om juridisch onderbouwd advies te verstrekken over de bijzonderheden van de lokale wetgeving.

In de meeste gevallen is het een schending van de federale of nationale wetgeving om controle software te installeren op een apparaat waar u niet de juiste autorisatie voor heeft. U bent verplicht om de gebruikers van de computer te informeren dat ze worden gecontroleerd.


Op welke besturingssystemen draait mSpy?
Momenteel draait deze monitoring software op Windows en Mac Besturingssystemen, namelijk:

Windows XP x32; Windows Vista x32, x64; Windows 7 x32, x64; Windows 8, 8.1 (zonder Metro apps)
Mac OS 10.6, 10.7, 10.8, 10.9
Controleer of uw apparaat compatibel is door het model ervan hier in te voeren.
Welke functies worden aangeboden?
Op dit moment zijn de volgende functies verkrijgbaar bij het mSpy Bureaublad: Applicatie Activiteiten, Keylogger, Gebruikersactiviteiten, Apparaatsbeheer


Werkt mSpy op tabletten?
Ja, u kunt een tablet traceren met mSpy als het besturingssysteem door deze software ondersteund wordt. Om een tablet te controleren, bekijk dan de sectie mSpy voor telefoons.


Werkt mSpy discreet op de doelcomputer?
mSpy werkt in geheime modus en genereert geen pop-ups, geluiden of berichten. De mSpy map wordt echter wel getoond op de schijf en in de Bewerkingslijst (alleen in x64) op Windows OS en in de Activiteiten Monitor op Mac OS.

Het is niet nodig om handmatig een update van gegevens op te vragen - alles wordt automatisch overgedragen. mSpy maakt gebruik van internet-verbinding om de informatie over te brengen naar uw account


Hoe moet ik mSpy activeren?
mSpy wordt geactiveerd zodra u de doelcomputer na succesvolle installatie van deze computer monitoring software opnieuw opstart. De computer moet op internet zijn aangesloten.


Waar kan ik de opgenomen gegevens bekijken?
U kunt de opgenomen gegevens van uw persoonlijke account bekijken, of het nu dag of nacht is, met behulp van een apparaat dat met het internet verbonden kan worden. De informatie van de gecontroleerde computer wordt bij elke update-interval automatisch geupload naar uw persoonlijke account.


Wat gebeurt er als er een nieuwe versie van mSpy wordt uitgebracht?
Zodra er een nieuwe versie van mSpy wordt uitgebracht, wordt deze automatisch in veilige modus geupload als de doelcomputer gestart wordt.


Welke betalingsmethoden zijn mogelijk om mSpy aan te schaffen?
Wij accepteren op dit moment de volgende betaalmethoden:

Veilig online met creditcard (Visa, MasterCard)
Eurocard
American Express
Diners Club
Discover/Novus
Dankort /VISA
Postepay (Visa)
JCB (Japan Credit Bureau)
Carte Bleue ("Blue Card")
Solo
Betalingsopties kunnen per land verschillen. Selecteer de gewenste betalingsmethode en ga door naar de kassa.


Hoeveel computers kan ik tegelijkertijd controleren?
Met een mSpy abonnement kunt u slechts een doelcomputer controleren. In het geval u tot 5 machines wilt controleren, dient u per computer een apart abonnement aan te schaffen.

Moet u meer dan 5 computers traceren? Neem dan contact op met onze Klantenservice en vraag om korting.


Hoeveel computergebruikers kan ik traceren met mSpy?
U kunt de activiteiten van alle gebruikers van de doelcomputer monitoren.
Kan ik de locatie traceren als ik mijn laptop verloren heb?
Er is momenteel geen locatiefunctie beschikbaar.


Kan ik wachtwoorden achterhalen met mSpy?
Alle toetsaanslagen, waaronder wachtwoorden, die door de gebruiker getikt worden, zullen door mSpy achterhaald worden en weergegeven in uw persoonlijke account.

Let wel dat mSpy login gegevens niet als zodanig classificeert - u ziet uitsluitend de naam van de app of het programma waar de gebruiker tijdens het typen gebruik van maakt.


Neemt mSpy screenshots op?
Ja. U kunt screenshots opnemen met aanpasbare tussenpauzes.
Hoe kan ik de installatie van mSpy op de doelcomputer ongedaan maken?
De installatie van mSpy op de doelcomputer kan op afstand ongedaan gemaakt worden met een enkele klik.


Kan ik geld terugkrijgen als ik niet tevreden ben over mSpy?
Als u niet volledig tevreden bent over uw aankoop van mSpy software, komt u mogelijk in aanmerking voor een terugbetaling binnen 10 dagen na aankoop volgens de voorwaarden van het mSpy Terugbetalingsbeleid. Terugbetalingen kunnen echter voorkomen worden als u om professionele hulp van onze Klantenondersteuning vraagt.


Stel dat ik een bug in de software vind?
Dan horen we graag van u! Met uw medewerking wordt mSpy voor iedereen een beter product. Uw hulp zal beloond worden - als u grote bugs meldt, krijgt u een gratis verlenging van een hele week van uw mSpy abonnement!


Kan ik de software naar een andere computer overbrengen?
Ja, u kunt mSpy op een andere computer overzetten zonder extra kosten als u het huidige apparaat niet langer hoeft te monitoren.


Biedt u gratis technische ondersteuning aan?
Gratis technische ondersteuning is 24/7 beschikbaar voor alle mSpy klanten. De medewerkers van onze klantenservice zijn slechts een telefoontje of bericht van u verwijderd als u problemen ondervindt tijdens de installatie of het gebruik van onze software. Gewoon even bellen op +44 20 8133 8717, een live chatsessie starten op onze website, een ticket indienen of contact opnemen per email.


Kunt u helpen een telefoon te traceren volgens het nummer?
We bieden geen diensten om telefoonnummers te traceren. Onze applicatie moet direct op een apparaat geinstalleerd worden. Om een bepaalde smartphone te traceren, zorg dan dat deze compatibel is met mSpy en neem een abonnement op onze services.