Juridische Informatie

SOFTWARE END USER LICENSING AGREEMENT (EULA)

LEEST U ALSTUBLIEFT DEZE OVEREENKOMST VOORDAT U OVERGAAT TOT DE AANSCHAF OF HET GEBRUIK VAN DE MSPY SOFTWARE. DOOR DE SOFTWARE AAN TE SCHAFFEN EN TE GEBRUIKEN GAAT U AKKOORD MET DE VOORWAARDEN VAN DEZE LICENTIE. ALS U NIET AKKOORD GAAT MET DE VOORWAARDEN VAN DEZE LICENTIE INSTALLEER DE SOFTWARE DAN NIET EN GEBRUIK HET OOK NIET EN VERWIJDER DE SOFTWARE EN ALLE GERELATEERDE BESTANDEN VAN UW APPARAAT.

Deze mobiele apparaatsoftware, logo, geluid en verdere componenten die horen bij dit product (vanaf nu genoemd als "software") zijn copyright eigendommen van mSpy en zijn licentiedragers (vanaf nu genoemd als "mSpy"). Deze software wordt aan u gelicentieerd (en niet verkocht), en mSpy is de enige eigenaar van alle copyrights, handelsgeheimen, patenten en alle andere eigendomsrechten die in de Software verwerkt zijn. U mag de Software alleen gebruiken op een mobiel apparaat. U heeft geen rechten tot (1) kopieren (u mag alleen een kopie in bezit hebben voor backup doelen), distributie, verhuur, lease of verstrekken van een sublicentie op de hele of een deel van de Software; (2) wijzigen, aanpassen of voorbereidingen treffen voor van afgeleide prodcuten van de Software; (3) de Software over een netwerk overbrengen, per telefoon of andere elektronische middelen; (4) de Software aanpassen, uit elkaar halen of decompileren.

U heeft de rechten om de Software over te dragen maar alleen als de ontvanger instemt met de termen en voorwaarden zoals deze in de End User Licensing Agreement opgenomen zijn. In het geval van een overdracht van deze Software wordt uw licentie automatisch beeindigd en dient u alle componenten, documenten en gerelateerde bestanden over te dragen aan de ontvanger en alle kopieen die bestaan of door u zijn geinstalleerd te verwijderen.

U erkent en stemt in met het feit dat het gebruik van deze Software voor uw eigen risico is en dat met uitzondering van de beperkte 90 dagen, er geen geld terug garantie op het product zit: mSpy garandeert dat de oorspronkelijke koper van de Software vrij is van defecten in het materiaal of vakmanschap onder normaal gebruik voor een periode van 90 dagen na aankoop. Als de Software defect blijkt dan zal mSpy de defecte digitale media zonder kosten vervangen zo lang deze binnen de periode van 90 dagen na aanschaf valt.

De voorwaarden van deze EULA kunnen elk moment gewijzigd worden, wanneer zulke wijzigingen optreden zal er een bijgewerkte versie van de licentie-overeenkomst op deze pagina verschijnen.

mSpy Wettelijke Overeenkomst

Het wordt als een schending van de wet gezien wanneer u software installeert op een mobiele telefoon of ander apparaat wanneer u daar niet de nodige authorisatie voor heeft en in de meeste gevallen moet u melding maken aan de gebruikers van het apparaat dat ze gemonitord worden. Als u in gebreke blijft om dit te melden kan dit resulteren in een schending van wetten op het moment dat u de software installeert op een apparaat dat u niet bezit of waarvoor u niet de toestemming heeft om de gebruiker van het apparaat te monitoren.

Wij zullen het gebruik van onze software voor illegale doeleinden nooit ondersteunen.

Als u de spionagesoftware van mSpy wilt aanschaffen en downloaden moet u instemmen met de volgende voorwaarden:
U erkent en stemt in met het nfeit dat u de legale eigenaar van de mobiele telefoon of apparaat bent waarop de software is geinstalleerd, of dat u een geschreven verklaring van de eigenaar van het apparaat heeft ontvangen die u toestemming geeft om de geauthoriseerde beheerder te zijn van de telefoon, diens inhoud en diens gebruikers.
Als u mSpy software op een telefoon installeert waarvan u niet de eigenaar bent, of waarvoor u geen toestemming hebt gekregen, dan zijn wij bij de wet verplicht overheidsinstanties te helpen in gevallen waar de wet in het geding komt. De verplichting houdt onder andere in om de juiste instanties alle verzochte klantgegevens en andere aankoopgerelateerde of productgerelateerde informatie te overhandigen.
U stemt in met het feit dat u op de hoogte raakt van alle wetten zodat u verzekerd bent van alle wetten en restricties in uw specifieke geografische regio en deze wetten nakomt.
U stemt in met de voorwaarden in onze End-User License Agreement en u stemt in en gaat akkoord met het feit dat mSpy niet aansprakelijk is voor eventuele schade aan u of uw apparaat, noch voor enig geschil of gerechtelijke acties die zich voor kunnen doen als gevolg van het gebruik, misbruik of oneigenlijk gebruik van mSpy.