Monitor Computeractiviteit Op Afstand

mSpy voor Windows en Mac
  • Geheime modus
  • Controleer gebruikersactiviteiten
  • Bekijk aanslagen en screenshots
  • Ontvang de lijst met applicaties

EIGENSCHAPPEN
SCREENSHOTS
mSpy maakt op bepaalde tijdstippen automatisch screenshots van het bureaublad van de computer. U kunt op elk moment nagaan wat uw doelgroep doet op de computer.

KEYLOGGER
mSpy registreert op ondetecteerbare wijze elke toets die de gebruiker indrukt, waardoor u toegang krijgt tot een complete log van ingevoerde tekst zoals verzonden e- mails, bezochte websites, login-gegevens, enz.

GEBRUIKERSACTIVITEIT
mSpy laat u weten hoe lang gebruikers actief en inactief zijn tijdens elke computersessie. Logs tonen aan wanneer elke sessie begint en eindigt.

GEBRUIK VAN APPLICATIES
Met deze monitoring oplossing komt u erachter welke apps worden gebruikt door uw doel- computergebruiker en hoeveel tijd aan elke app besteed wordt.



HOE HET WERKT
KOOP MSPY VOOR COMPUTERS

Zorg dat uw doelcomputer compatibel is met onze computer traceringssoftware. Kies het abonnement, vul het bestelformulier in en betaal. Ga naar uw postbus voor verdere instructies.
DOWNLOADEN EN INSTALLEREN

Log in op uw Controlepaneel met gebruik van de login-gegevens uit de welkomstmail. Kies het besturingssysteem van uw doelcomputer en installeer onze computer monitor software op dit apparaat door middel van de installatie wizard. Installeer vervolgens mSpy op je doelcomputer.
BEGIN TE TRACEREN

Binnen 20 minuten na installatie zal mSpy beginnen met traceeractiviteiten op je computer. Bekijk genomen screenshots, getypte aanslagen en voeg apps gebruik toe aan onze computer monitor software op afstand van een intuitieve web account die dag en nacht tot uw beschikking staat.



LEES MEER OVER MSPY VOOR COMPUTERS

Wat is mSpy?

Deze software is een uitgebreide oplossing voor het op afstand monitoren van de activiteiten van uw computer. De installatie is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Zodra u klaar bent met de mSpy installatie, kunt u de activiteiten op de computer op afstand volgen vanaf uw mSpy account, voor u toegankelijk vanaf elke webbrowser op mspyonline.com.

Wie heeft deze software nodig?

Onze computer bewakingssoftware is de juiste keus voor ouders, werkgevers, beveiligingsdeskundigen en netwerkbeheerders, omdat het geen twijfel laat bestaan over hoe hun computers gebruikt worden.

Is deze computer tracking software niet te ontdekken?

It depends on the operating system of your target computer. The mSpy folder is visible on the drive and in the Process List (only in x64) on Windows OS and in the Activity Monitor on Mac OS.

Het hangt van het besturingssysteem van je doelcomputer. De mSpy folder is zichtbaar op de schijf en in de Bewerkingslijst (alleen in x64) op Windows OS en in de Activiteitenmonitor op Mac OS.